Borgåsvägen 15A, S-438 32 Landvetter, Sverige

Telefon +46-70 725 02 96     |     Fax +46-31-779 27 51     |     E-mail: sales@gmt.se

Välkommen till Gothenburg Motor Trading AB

Gothenburg Motor Trading AB är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet som leverantör till åkerier, lastbilshandlare och importörer över hela världen. Vi har lager i Sverige och personal i Sverige och Danmark.

Vårt läge, produktkunskap samt omfattande kontakter inom den skandinaviska transportsektorn har hjälpt oss att bli en av Sveriges ledande exportör av begagnade lastbilar.

Göteborg är Sveriges största industristad och Volvos hemstad. Ett kommersiellt centrum, med Skandinaviens viktigaste hamn.

Göteborg Motor Trading AB har specialiserat sig på högkvalitativa lastbilar, till konkurrenskraftiga priser. Vi köper direkt från transportföretag i hela Skandinavien utan mellanhänder, för att få de bästa lastbilarna till de bästa priserna.

Alla exportdestinationer är möjliga för oss! Vi har goda avtal med de ledande rederierna och kan ordna leveranser över hela världen. Remburser accepteras.

Vi lagerhåller, marknadsför och erbjuder även direktimporterade tunga lastbilar av hög kvalitet till oslagbara priser. Beställningsuppdrag mottages.

Samtliga importobjekt är nybesiktigade av svensk besiktningsgsorgan innan leverans.

I vissa fall mottages inbytesobjekt som dellikvid.

Vi välkomnar dig till Göteborg Motor Trading AB, företaget som sätter kundservice i främsta rummet!